Website laten maken Bilthoven

Professionele website voor een scherpe prijs!

Tijd voor een professionele website

Website laten maken in Bilthoven

Website laten maken in Bilthoven? Een website is belangrijk als je online groei wilt realiseren. Een website moet een perfecte invulling geven aan uw doelstellingen. Deze moet perfect aansluiten op de behoeften van uw doelgroep.

Als wij een website bouwen zorgen wij voor de beste combinatie tussen design en techniek. De techniek moet perfect werken, terwijl het design aantrekkelijk moet zijn. Deze twee samen zorgt voor een perfecte website. Een online visitekaartje waarmee u veel bezoekers voor uw website kunt halen. Een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Bilthoven is de eerste stap naar succes voor uw bedrijf.

WERKWIJZE

1. Intakegesprek

In een intakegesprek inventariseren we waar je nieuwe website aan moet voldoen. Denk aan de uitstraling, functionaliteiten en bijvoorbeeld social media integratie. Naast de functionaliteiten en de gewenste uitstraling formuleren we ook doelstellingen.

l

2. Strategie opstellen

De geformuleerde doelstellingen nemen we als uitgangspunt bij het opstellen van een strategie. Afhankelijk van de geformuleerde doelstellingen geven wij ook advies over het inzetten van online marketing middelen (zoals zoekmachine optimalisatie of social media).

3. Design ontwerpen

Op basis van de input uit de intake ontwerpen we een webdesign. Dit ontwerp leggen we ter goedkeuring aan je voor. Indien nodig zetten we de puntjes op de i. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van de website.

4. Ontwikkelen & opleveren

Tijdens de ontwikkeling van de website krijg je toegang tot een testomgeving waarin je het ontwikkelingsproces kunt volgen. Als de website af is presenteren we hem aan je en voeren we aan de hand van je feedback de laatste wijzigingen door.

5. Website gaat online

Na het doorvoeren van de laatste wijzigingen en een akkoord vanuit jouw kant, zetten we je website over naar jouw domeinnaam. Nadat de website online staat, lopen wij de website nog een keer samen door, zodat alles gecontroleerd kan worden.

6. Onderhouden

Nadat de website online staat is het belangrijk om hem te onderhouden. Voor een juiste werking van de website is het namelijk belangrijk om hem up-to-date te houden. Hiervoor is het zeker mogelijk om een onderhoudscontact af te spreken.

Gebruiksvriendelijke webshop laten maken in Bilthoven

Een gebruiksvriendelijke webshop laten maken in Bilthoven nodig? Dan bent u bij KDWebdesign aan het juiste adres. Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele, onderscheidende WordPress webshops voor een scherpe prijs. Wij bouwen uw website in een CMS. Een Content Management Systeem is eenvoudig in gebruik, altijd up-to-date en is daarnaast kostenbesparend. Zo zijn er nog meer voordelen van een website of een webshop laten maken in Bilthoven in dit systeem.

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben al jaren een super fijne samenwerking met dit internetbureau! Ze hebben niet alleen onze nieuwe website gebouwd, maar deze ook in het beheer. Daarnaast verzorgen zij al jaren al onze online campagnes via onder andere Google Ads en social media.

Dennis Voolstra

Eigenaar, De Utrechtse Voetbalschool

Ze denken veel met je mee over het design van je website en een zeer fijne communicatie. Ze kunnen alles naar wens maken waardoor de mooiste websites ontstaan. Prijs kwaliteit is erg goed. Voor onze eigen website is dit allemaal erg belangrijk en daarom krijgt KDWebdesign van ons 5 sterren.

Coen, Jasper en Martin

Eigenaar, Dike & Lion

Responsive website laten maken in Bilthoven

Naast het laten maken van een mooi webdesign in Bilthoven, zorgen we ervoor dat uw website responsive is. Een responsive website zorgt ervoor dat de bezoekers van uw website op alle soorten devices een optimale gebruikerservaring hebben. Daarom bouwen wij automatisch een responsive design is als u een website of webshop gaat laten maken in Bilthoven.

Webshop laten bouwen in Bilthoven

Een webshop laten maken in Bilthoven? KDWebdesign heeft tientallen ideeën voor u. Of we nu een concept moeten uitzetten, een identiteit moeten ontwikkelen, een online marketing campagne moeten opzetten of andere online doelen moeten realiseren. Wij hebben de kennis in huis om uw website te laten slagen. Creativiteit is een belangrijke pijler bij KDWebdesign.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan

WordPress website laten maken in regio Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem telefonisch, via de e-mail of door middel van het contactformulier op met KDWebdesign. Voor een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Bilthoven bent u bij ons op het juiste adres.

Website in Bilthoven laten maken?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.