Website ontwikkeling

Wat is webdesign?

Webdesign is kort samengevat de vormgeving en de ontwikkeling van een website. Onder webdesign vallen niet alleen de grafische en technische ontwikkeling van een website maar ook elementen zoals video, flash en audio.

Webdesign wat past bij de doelgroep

KDWebdesign is een webdesign bureau. Wij garanderen dat onze websites optimaal functioneren en geheel naar de wens van de klant zijn. Dit maken wij mogelijk door een analyse van uw bedrijf (klanten, uw markt en concurrenten) te maken, waarna wij zorgvuldig uw website kunnen ontwikkelen. Met als uiteindelijke doel de website inhoudelijk, grafisch en technisch de concurrentie te overschaduwen.

Wat zijn de kosten?

Nu vraagt u zich natuurlijk af wat dit allemaal gaat kosten. Helaas kunnen wij daar geen goed antwoord op geven. Dit hangt namelijk geheel af van de wensen van de klant. Uit hoeveel pagina’s zal uw website komen te bestaan? Wie verzorgt de teksten voor uw website? Wie verzorgt het beeldmateriaal? Kortom, een exacte prijs kan vooraf niet gegeven worden.

Heeft u besloten uw website te laten ontwikkelen door KDWebdesign? Laat ons dan geheel vrijblijvend een offerte opstellen zodat u weet waar u aan toe bent.

Website ontwikkeling