Online Marketing

Wat is online marketing?

Online marketing is niets anders dan het vermarkten van producten of diensten via het internet. Het inzetten van online marketing biedt vele voordelen. Door te adverteren via internet kunt u eenvoudig de juiste doelgroep bereiken. Tevens kunt u het gedrag van de klant meten en daardoor snel inspelen op de behoefte van de klant.

Online marketing kan je op verschillende manieren inzetten om uw website tot een groot succes te maken.
De belangrijkste manieren zijn:

Affiliate Marketing


Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een samenwerkingsverband wordt aangegaan tussen twee partijen. De ene partij promoot de andere partij op commissiebasis.
Affiliate marketing

Display Advertising


Display advertising is het maken van reclame op internet door middel van beeldadvertenties en eventueel tekstlinks. Deze vorm van adverteren is zeer geschikt voor het opbouwen/bevestigen van merkbekendheid en productintroducties maar ook voor meer verkoopgerichte activiteiten kan het goed werken.
display-advertising

E-mail Marketing


E-mail marketing is een vorm van online marketing waarbij u regelmatig nieuwsbrieven verstuurd naar uw bezoekers en/of klanten. Het kan hierbij gaan om gerichte promotionele acties of het voeren van reclame binnen de nieuwsbrief van een derde.
email-marketing

Google AdWords Campagnes


Google AdWords is een advertentieprogramma van Google waarmee u gemakkelijk en snel een advertentie kunt laten verschijnen op een pagina van Google. Bij Google AdWords adverteert u op zoekwoorden, ook wel keywords genoemd. U betaalt alleen wanneer mensen op uw advertenties klikken.

Wist u het al? Wij kunnen uw Google AdWords campagne(‘s) verzorgen. De kosten van een Google AdWords campagne variëren van € 50,- tot € 1.000,-. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen.
google-adwords

Social Media Marketing


Social media wordt steeds populairder. Gebruikers kunnen zelf hun content online plaatsen via gebruiksvriendelijke interfaces. Tevens kunnen gebruikers die content weer gemakkelijk delen met andere gebruikers op het Internet. Met behulp van social media marketing kunt u op een relatief goedkope wijze uw boodschap, product of bedrijf promoten. Door de mogelijkheid dat gebruikers de content kunnen delen kunt u op een eenvoudige manier een zeer groot publiek bereiken.
social-media-marketing

Wij kunnen u adviseren op het gebied van online marketing. Allereerst zullen wij een vakkundige analyse van uw huidige aanpak uitvoeren waarna wij eventuele verbetervoorstellen aan de kaart kunnen stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.