CMS

CMS (Content management systeem)

Wij doen naast het bouwen van kant en klare websites ook aan het bouwen van een CMS Systeem, dit wil zeggen dat u zelf via een inlogpagina uw pagina’s kunt beheren en eventuele toevoegingen kan doen. Het voordeel van een CMS Systeem is dat u het meeste van uw website in eigen beheer heeft en dus zelf aanpassingen kan doen. Bij grote aanpassingen is er technische kennis vereist, dit kunnen wij uiteraard voor u doen. KDWebdesign streeft ernaar om een website binnen 2 weken leveren.

Wij implementeren verschillende content management oplossingen op het opensource platform.
Op dit moment werken wij met de 2 meest voorkomende CM-systemen:


Joomla!


Joomla! is één van de meest krachtige opensource content management systemen op deze planeet. Wereldwijd maken miljoenen websites gebruik van Joomla!, waar wel uit blijkt dat Joomla! één van de beste systemen is op dit gebied. Joomla! is uitermate geschikt voor dynamische en interactieve websites. Bovendien is Joomla! zoekmachine vriendelijk waardoor dit zal leiden tot hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachines.


joomla

WordPress


WordPress is oorspronkelijk ontwerpen als software waarmee u kunt bloggen. Deze software is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Tegenwoordig is WordPress uitstekend te gebruiken als content management systeem. Door middel van zelfgemaakte template files of thema’s is de opmaak van de pagina’s gemakkelijk aan te passen. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar om de functionaliteit van uw website te vergroten.


Wordpress